GRATIS WEBINAR TIL FAGPROFESSIONELLE – SE DET HER.

Podcast: Når borgerens seksualitet bliver din sag

Af Maria Pedersen
Af Maria Pedersen

Sygeplejerske, Master i sexologi & underviser.

Et klap bagi eller en upassende kommentar. Mange ansatte i ældreplejen kender til grænseoverskridende adfærd fra borgere. Men er de bare ’gamle grise’, eller kan der ligge noget andet bag? Jeg deltager podcasten ’Færdigt Arbejde’ og byder ind med gode råd til at håndtere de dilemmaer, der kan opstå i mødet med borgernes seksuelle behov.

Lyt med her:

Listen to “Når borgeres seksualitet bliver din sag” on Spreaker.

Del blogindlægget

Vil du høre mere om mine oplæg, kurser og foredrag for fagprofessionelle?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om mit arbejde og mine oplæg, kurser og foredrag for fagprofessionelle.

Maria Pedersen
Sygeplejerske, Master i Sexologi & underviser.
(+45) 2623 5061
maria@godomsorg.dk